Over ons

Reserveer

My Own Driver verzorgt sinds 2011 studentchauffeurs voor bedrijven en particulieren die incidenteel of regelmatig een privéchauffeur willen inhuren. Ook voor valet parking en shuttleservice tijdens evenementen kunt u gebruik maken van onze dienstverlening.

Reistijd wordt effectieve werktijd

Terwijl u wordt gereden kunt u veilig en gemakkelijk, op de achterbank van uw eigen auto, doorwerken en u voorbereiden op uw afspraak.

Voordelige service

Door het inzetten van jonge, gemotiveerde studenten kunnen wij u onze service bieden tegen een bijzonder voordelig uurtarief. Dit zonder afbreuk te doen aan het door u en ons gewenste kwaliteitsniveau.

Studenten met vakkennis

Wij hebben studenten met kennis uit verschillende vakgebieden. Indien u voorkeur heeft voor een student met als aandachtsgebied dezelfde branche waarin u werkzaam bent, dan is deze mogelijkheid veelal aanwezig!

Persoonlijk & Transparant

Wij zijn een jong en ambitieus bedrijf dat dag en nacht (24/7) klaar staat voor onze klanten! Dat is geen belofte maar realiteit. Er zijn ook geen grijze vlakken in de werkzaamheden die wij verrichten.

Gemakkelijk

U kunt 24 uur van te voren een opdracht plaatsen die direct in behandeling wordt genomen. Voor high-priority reserveringen wordt overigens een éénmalige (spoed) toeslag gehanteerd.